Mijn naam is Cynthia Weening, professioneel gediplomeerd Medisch Pedicure. In mijn moderne praktijk kan ik u brede voetzorg aanbieden. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, apparatuur en materialen in een sfeervol ingerichte praktijk volgens de richtlijnen. Er wordt gewerkt volgens de Code van de voetverzorger en ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Daarnaast sta ik ingeschreven bij ProCert het kwaliteitsregister voor medisch pedicures.

Over Mij
Na de opleiding Pedicure ben ik gelijk verder gaan leren voor Medisch Pedicure. De opleiding Medisch Pedicure was een mooie aanvulling op al een hele uitgebreide opleiding in het voetvak want de diabetische, reumatische, oncologische en de overige risico voeten konden nu ook bij mij terecht maar ook de specialisatie technieken waren ontzettend interessant om te leren en mooi om toe te kunnen passen in de praktijk!
Tijdens de opleiding ben ik gelijk getart met het opbouwen van mijn praktijk (jaren lang een praktijk aan huis gehad) waar ik dagelijks met plezier werk(te) en waar ik trots op ben!  Bij mij staat kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel en dat ik liefde heb voor mijn vak merkt u aan de behandeling! In mijn vak wordt er nog vaak genoeg zonder diploma(s) gewerkt of door onhygiënische toestanden worden klachten verergerd! Ik werk volgens de code van de voetverzorger en u kunt ervan uitgaan dat er bij “Medisch  Pedicure Grote Berg” volgens de richtlijnen wordt gewerkt. Daarnaast heb ik de nodige cursussen en workshops gevolgd en volg ik alle verplichte bij en na scholing en blijf ik up to date met mijn kennis in mijn vakgebied door het lezen van vakbladen, het volgen van Webinars, Cursussen, Workshops en blijf ik actief in gesprek mijn met collega’s. Ik vind het werk Pedicure ontzettend leuk, leerzaam en ik werk dan ook elke dag met passie voor mijn vak en ben onwijs trots op mijn eigen Praktijk.
In mijn praktijk werk ik met de producten van Botanical Beauty. Deze zijn: Biologisch, Natuurzuiver, zonder microplastics en dierproefvrij. (Meer hierover onder het kopje “Botanical Beauty”). Inmiddels biedt mijn praktijk niet alleen een uitgebreide keuze uit voetbehandelingen maar door middel van diverse cursussen en workshops heb ik inmiddels veel meer te bieden waaronder; Het behandelen van schimmel nagels, het lakken van nagels met gellak, bodysugaring (ontharen met suikerpasta) en dit is slecht een greep van de behandelingen die ik aanbied. Kijk voor meer voor meer informatie onder het kopje ‘behandelingen’
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, houd ik van reizen en duiken en ben ik al 17 jaar samen met mijn vriend waarmee in 2023 ga trouwen. Hebben wij een huis in Curacao in de plaatst grote berg ( vandaar de naam Grote Berg) Wilt u meer over mij weten? Vraag het gerust! Komt u langs voor een behandeling dan gaat u ook nooit de deur uit zonder een kopje koffie of thee. 
E-mailen
Bellen
Map